En Perfekt Lösning för Små Startande Företag - Effektiv Direktmarknadsföring inom Räckhåll

By Henry Fisher

Att hitta de första kunderna till ditt nya företag kan vara en utmanande uppgift. Det finns möjliga utmaningar som kan uppkomma, som konkurrens och att finna rätt målgrupp.

Det finns många olika marknadsföringskanaler som finns idag: Annons i sociala nätverk och Google-sökning, sökmotoroptimering, LinkedIn och andra. Varje metod har sina för- och nackdelar.

En av de mest effektiva metoderna är direkt email-marknadsföring. Detta beror på att det är en personlig och direkt kommunikation som kan anpassas efter varje potentiell kund.

Projekt Kundy är ett effektivt sätt för direkt email-marknadsföring som använder nya AI generativa teknologier.

Kundy har en databas med över 700 000 svenska företag i mer än 1400 kategorier, vilket hjälper dig att välja en specifik del av den svenska marknaden. Kundy låter dig enkelt kontakta dem genom att skriva personliga meddelanden och forma personliga erbjudanden för varje företag.

Detta är inte längre ett "kallt" brev, eftersom den personliga approachen med Kundy är över alla förväntningar, vilket gör Kundy speciellt. Med en välutformad strategi kan Kundy uppvisa en responsgrad på över 50%.

Kundy är verkligen en framstående produkt med en relativt låg kostnad som gör det lätt för små företag att komma in på marknaden.