På Kundy skapar vi en helt ny nivå av kommunikation
...där teknik och mänskligt engagemang samverkar för en framtid av förstärkta relationer.

Om oss

I den digitala erans hjärta, där affärslandskapet utvecklas snabbare än någonsin tidigare, föddes Kundy. Vår mission? Att revolutionera kundförvärv genom den oöverträffade kraften av artificiell intelligens.

Vår Historia

Kundy började som en vision om en värld där företag kunde ansluta sig till sina idealiska kunder utan besvär, utan bruset och stöket från traditionella marknadskanaler. Vi insåg att nyckeln inte bara låg i att hitta rätt kund, utan i att tala deras språk — ett språk skräddarsytt speciellt för dem.

Idag är vi stolta över att erbjuda en innovativ plattform som sömlöst blandar toppmoderna generativa AI med djupa insikter i kundbeteende. Kundy skickar inte bara e-post; vi skapar berättelser, bygger relationer och främjar kopplingar.

Vårt team

Välkommen till Kundy AB – där innovation möter expertis. Beläget i hjärtat av Stockholm stoltserar vi med en unik kombination av akademisk excellens och praktisk erfarenhet, skräddarsyr IT-lösningar för startups inom SaaS-tjänster, mobilapplikationer och webbtjänster. Genom att dra nytta av ett brett spektrum av akademiska områden, säkerställer vi att varje projekt – oavsett storlek – närmas med största professionalism, kreativitet och framkantskunskap.

Nik Norman
Nik Norman
Operativ verksamhet, Ekonomi, UI/UX, Webbdesign och Tekniska implementationer
/nik-norman
Henry Fisher
Henry Fisher
Marknadsföring, Media och kommunikation, Digital arkitektur, Programmering
/fisher-henry
Join out Kungdy
Join Kundy team
Gå med i Kundys resa och upptäck framtiden för kommunikation

Vårt Löfte

På Kundy är vi dedikerade till din tillväxt. Vi förfinar kontinuerligt våra AI-algoritmer, utökar våra databaser och strävar efter att erbjuda en tjänst som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Vår framgång mäts av din, och vi är engagerade i att säkerställa att du når nya höjder.

Följ med oss på denna resa och upptäck ett smartare, snabbare och effektivare sätt att driva kundförvärv. Välkommen till framtiden. Välkommen till Kundy.

Psst... Sluta bläddra på vår webbplats och bara testa Kundy gratis!